Kjøp billett nå!

Her kommer det forløpende informasjon om bookede artister.

Arkiv etter kategori: 2016Tilbake
Anne Johansen Band

Anne Johansen Band

► Anne Johansen, (lokal artist, sanger, musiker og låtskriver) har vært i Eastlake studio hos Jon Anders Narum og spilt inn en EP med egne låter; både tekster og melodier. Sjanger til Anne ligger i poplandskapet, med hint av jazz og country.
Se & hør mer ...
The Ton Up Gang

The Ton Up Gang

► The Ton Up Gang er et nystartet Rockabilly band fra Gjøvik-Toten distriktet. Bandet ble startet våren 2013 da “Hillbilly” Tom Erik Sveum samlet sammen noen karer for få utløp for Rockabilly energien sin. Bandet har gjennom våren og sommeren øvd jevnt og trutt, og har nå fått inn et repertoar det lukter skikkelig svidd av.
Se & hør mer ...
Geir Wentzel med venner

Geir Wentzel med venner

► Geir Wentzel (født 18. juli 1949) med mer enn 40 år med soul, rhythm and blues, jazz og funk. Geir Wentzel med sitt Hammond B3 og sin trompet er ofte og finne som kapellmester for et groovy og spillelystent lag. Det blir en overraskelse å se hvilke musikalske venner han har med seg denne gangen.
Se & hør mer ...
Åge Sten Nilsen & Ammunition

Åge Sten Nilsen & Ammunition

► Åge Sten Nilsen ble kjent som sanger i bandet Wig Wamt i 2005. Siden Wig Wam deltok i MGP, har han levd av musikken. Med artistnavnet g-sten deltok han i Melodi Grand Prix i 1998 med sangen «Always Will»
Se & hør mer ...
VAMP

VAMP

Vamp har eksistert i 24 år. De har gitt ut 13 album og blitt belønnet med en rekke hedersbevisninger. De har til sammen solgt godt over 1 million plater.
Se & hør mer ...
Silver Street

Silver Street

Silver Street er et firemanns popband fra Oslo. Bandet har ikke opptrådt bare i Norge, men også i flere europeiske land som bl.a. i England, Tyskland og Nederland.
Se & hør mer ...
STAUT

STAUT

STAUT har nådd nye og store høyder i 2015. Gjennom utallige konserter de siste årene har STAUT finpusset liveuttrykket sitt ytterligere og beviser gang på gang at de er et av Norges aller beste liveband.
Se & hør mer ...
Exit

Exit

EXIT spiller coverlåter fra bla. Eagles, Tom Jones, Hellbillies, Elvis Presley, Alan Jackson, Eric Clapton, Toby Keith, Sting, Lynyrd Skynyrd, Robbie Williams samt andre klassikere fra de fire siste tiår. EXIT spiller også egen låter.
Se & hør mer ...
  Sponsorer