Kjøp billett nå!

Her kommer det forløpende informasjon om bookede artister.

Arkiv etter kategori: 2015Tilbake
Exit

Exit

EXIT spiller coverlåter fra bla. Eagles, Tom Jones, Hellbillies, Elvis Presley, Alan Jackson, Eric Clapton, Toby Keith, Sting, Lynyrd Skynyrd, Robbie Williams samt andre klassikere fra de fire siste tiår. EXIT spiller også egen låter.
Se & hør mer ...
Hege Øversveen

Hege Øversveen

Våren 2012 markerte hun seg som finalist og siste kvinnelige artist i The Voice. Så kom debutalbumet. "You Don't Know Me" lå hele 7 uker på VG-lista, og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske albumene i 2013.” .
Se & hør mer ...
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Kurt Erik Nilsen fra Bergen vant norske Idol i 2003. Singelen «She's So High» gikk rett opp på førsteplass på VG-listen topp 20 og var den mestselgende singelen i Norge gjennom tidene. Debutalbumet I inneholdt mye selvskrevet materiale og var også en suksess. Stor konsert med Kurt Nilsen med band. En musikalsk reise fra Idol frem til i dag - på Kapp Melkefabrikk den 29. august 2015.
Se & hør mer ...
Cir.Cuz

Cir.Cuz

Cir.Cuz er ett av Norges aller mest populære band i sjangeren pop/hip hop. Duoen har holdt på i kun 3 år, men har allerede etablert seg som solide hit-leverandører. Detbutsinglen ‘Radio’ var en umiddelbar suksess som ble heftig rotert av alle radiostasjoner og som solgte 10 X platina.
Se & hør mer ...
Spira

Spira

Steffen Falch, også kalt “Spira” er en 26 gammel rapartist fra Toten. Han har stått på scenen med sine egne beats og tekster siden han var 13 år. Hans særegenhet er at han rapper på dialekt, med ærlige tekster, rett fra hjertet.
Se & hør mer ...
Trang Fødsel

Trang Fødsel

Trang Fødsel står bak en rekke hits som Kursiv, Hippie, Livet er helt ålreit, Drømmedame og ikke minst, sin nye singel "Livet mitt lever meg". Trang Fødsel er ett av landets mest benyttede festivalband.
Se & hør mer ...
Kicking Stars

Kicking Stars

Colleen og Jan Petter er nå bosatt på Eina og planlegger turne’ med sin norske besetning av Kicking Stars etter stor lokal suksess på arrangementer som bla. From Nashville To Norway.
Se & hør mer ...
DDE

DDE

Gruppa, som har røtter i trønderrock-tradisjonen etter Åge Aleksandersen og Terje Tysland, fikk Spellemannprisen som Årets Spellemenn i 1996. De har lenge vært et av Norges mest populære liveband med Bjarne Brøndbo i spissen.
Se & hør mer ...
Nora Jabri

Nora Jabri

Og det norske folk har talt. Nora Foss Al-Jabri er årets vinner av «Stjernekamp», og kan dermed smykke seg med tittelen «Norges ultimate underholder 2014».
Se & hør mer ...
Lewi

Lewi

Lewi har som medlem av Expect/ 7 days and a miracle gitt mange store musikkopplevelser. For de fleste så er han kjent som den ene halvparten av grunnkompet til søskenbandet Narum og som en del av det eminente husbandet til Urbane Totninger. Han er nå i ferd med å ta de første skrittene som soloartist.
Se & hør mer ...
  Sponsorer