Vi trenger en del frivillig hjelp.

Oppgaver vil være rigging, rydding, barhjelp, vakter, servering, back stage service m.m. Må være over 18 år. Lønna får dere i himmelen, men dere får t-shirt, mat, drikke og en fantastisk opplevelse. Jobb en av dagene gir dere inngang den andre dagen. Send e-post til her om du ønsker å være med på festen.


Trenger du overnatting så har vi Badeland Gjestegård bare 1 km unna arenaen.
Kontakt 61 19 00 00 eller e-post post@badeland-gjestegaard.no

Badeland Gjestegård


Funksjonshemmede

Vi ønsker å legge det godt til rette for funksjonshemmede. Egen sone med bra innsyn til scene. Ledsager får fri inngang. Har dere spesielle behov, kontakt festivalsjef Tommy på 906 39 796.

BONGER
Betaling i barer og spisesteder på festivalområdet foregår kun med bonger. Disse bongene kjøper du på egne utsalgssteder som er plassert både ved inngangen og inne på selve festivalområdet. Ubenyttede bonger refunderes ikke. Tidligere års bonger er ikke gyldig betalingsmiddel.


Medbrakt mat og drikke

Festivalområdet vil ha utsalgssteder for både mat og drikke. Her betaler man med bonger. Mat meny vil komme etterhvert. Det er ikke tillatt å ha med seg medbrakt mat eller drikke.
Se også informasjon om buffet her ►


Billetter, vakt og kontroll

Skoledammen vil bli inngjerdet og vi setter opp telt med kapasitet med plass til ca 1000. Det er gangavstand fra tog og buss. Inngangen er ved «skolebrua». Billetter løses inn og dere får festivalbånd slik at dere kan gå ut og inn av området. Det vil stå vektere og kontrollere jakker/vesker ved inngangen. Overstadig berusede vil ikke komme inn eller bli bortvist fra området. (Billetten refunderes ikke)
Se mer info om billetter her ►

Vi støtter sommerfestivalen 2830: